آشپزی مدرن

آشپزی مدرن با مرغ – آشپزی مدرن و شیک – آشپزی مدرن با عکس – آشپزی مدرن وجدید – غذای مدرن مجلسی

آشپزی مدرن

آشپزی مدرن با مرغ – آشپزی مدرن و شیک – آشپزی مدرن با عکس – آشپزی مدرن وجدید – غذای مدرن مجلسی

آشپزی مدرن با مرغ – آشپزی مدرن و شیک – آشپزی مدرن با عکس – آشپزی مدرن وجدید – غذای مدرن مجلسی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

غذایی سنتی گیلان

ناز خاتون

غذایی سنتی گیلان


مواد لازم خورش نازخاتون :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

گوشت مغز ران

۱کیلو

۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری

سبزى (نعناع و جعفرى)

نیم کیلو

۱۰۰ گرم / نامشخص کالری

بادنجان قلمى ریز

۶ عدد

۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری

آبغوره

۳ قاشق سوپخورى

۱۰۰ گرم / ۲۰ کالری

نمک و فلفل

به اندازه کافى

۱۰۰ گرم / ۰ کالری

طرز تهیه خورش نازخاتون :

*. آکاایران : گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب میگذاریم بپزد. سبزى را تمیز میکنیم و میشوئیم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت میریزیم تا سبزى هم پخته شود. آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مینمائیم.

*. میگذاریم خورش آهسته بجوشد. آنگاه بادمجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ می کنیم, تا مغز پخت شود. بادمجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده دم میکنیم, بعداز نیمساعت که خورش جا افتاد برمیداریم ودر دیس می کشیم.

خواص غوره :

*. حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .

*. آبغوره تقویت کننده کبد است .

*. برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره قرقره کنید .

*. برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی